Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter den bakre Bulb License Plate på en 1997 Jeep Grand Cherokee

Den 1997 Jeep Grand Cherokee har två lampor registreringsskylten i baksätet. De är placerade på luckans hyllan direkt ovanför nummerskylten. Den främre registreringsskylt inte kräver belysning, så det har inga lökar. Bakre licens-skylt belysning, å andra sidan, är enligt lagar i USA. Belysning i baksätet kan förbises eftersom det är omöjligt för en förare att se baksidan av fordonet vid körning. Registreringsskylten lampor tänds när strålkastarna slås på. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Automotive ersättningslampa (er) nr 168
Visa fler instruktioner
1

Se till att strålkastarna är frånslagen. Om det behövs, slå på strålkastarna omkopplaren för att avgöra vilken registreringsskylt lampa är ute (om du byter båda). Vrid omkopplaren backa efter kontroll.
2

Höj din 1997 Grand Cherokee bakre luckan.
3

Lossa fästskruven på linsskyddet på den felaktiga registreringsskylt lampa, med hjälp av skruvmejseln. Varje lins har bara en skruv, det är på insidan kanten av linsen
4

Dra objektivet nedåt från där skruven togs bort.. Det finns en liten flik på den andra sidan av linsen som fungerar som ett gångjärn och håller den andra sidan av linsen på plats.
5

Dra det använda glödlampan rakt ut ur sockeln. Skjut ny glödlampa i sockeln och testa ljuset innan du byter linsaggregatet. Se till att fliken på linsen sitter inuti lampan hålighet vid återmontering det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73050.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.