Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar Rör i ett Travel Trailer

VVS i en resa släpvagn är liknande den i ett hem eller kontor byggnad att du tar bort de gamla delarna och ersätta dem med nya. De varma och kalla vattenledningarna i din resa släpvagn kan ersättas med vanlig PEX VVS pipe, medan avloppsrör kan vara standard PVC rörsystem. Reparationer i resor släpvagnar är vanliga på grund av rörelse under resan samt säsongens skador och slitage med tiden. Saker du behöver
Måttband
Rörtång
Skiftnyckel
Tigersåg
PEX-rör och kopplingar
PVC-rör och kopplingar
Pipe lim
Piprensare /primer
Visa fler instruktioner
1

Stäng av vattentillförseln till din resa släpvagn och helt tömma färskvattentanken, den svarta vattentanken och den grå vattentanken. Mät storleken på rören du ersätter och köpa material på din lokala hem förbättring butik. Ta med de gamla delarna om du vill vara 100 procent säker på att köpa rätt storlek. Köp lite extra material för att möjliggöra för misstag eller områden du kanske inte tidigare märkt.
2

Koppla ur alla tillbehör, med skiftnyckel och rörtång. Fäst rörtång till den del av röret som går in i andra delar, och justera skiftnyckel för att passa storleken på muttern på kopplingen. Sätt press på skiftnycklar i motsatta riktningar för att koppla. Skär bort eventuella delar av röret som måste ersättas med tigersåg.
3

Mät ersättare bit rör och skär den med tigersåg. Rengör insidan och utsidan av det nya röret och den gamla delen av röret du ansluter till med röret primer /renare. Ta bort överflödiga grader från att kapa röret med sågen. Applicera pipe lim till både manliga och kvinnliga ändarna av eventuella rördelar eller områden där röret skall fogas samman och skjut det nya röret på plats. Håll den på plats i flera minuter tills limmet börjar att ställa in. Med beslag, helt enkelt dra dem på plats efter att limmet har applicerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73055.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.