Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den Sway Bar Från 1997 Wrangler

Den krängningshämmare på framsidan av din 1997 Jeep Wrangler hjälper till att stabilisera fronten pf Wrangler vid kurvtagning. De krängningshämmare bultarna med ramen och förbinder de yttre ändarna av axeln. Ta bort krängningshämmaren kommer påverka på väghållning av Jeep, men avlägsnande av krängningshämmare ökar axel artikulation och fjädringsväg, vilket gör det till ett populärt DIY modifiering för människor som använder sina Wranglers uteslutande off-road. Om du har skadat en krängningshämmare, kan du byta ut det själv också. Få en bar ersättare gungning från någon Jeep återförsäljare. Saker du behöver
Jack
Jack står
rörtång
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre av din Jeep från marken med en domkraft. Placera en uppsättning pallbockar under ramen för att stödja Jeep. Ta sedan bort framhjulen, med användning av en rörtång för att ta bort muttrarna. Ställ hjulen och däck åt sidan för nu.
2

Leta gungning länkar stångände som fäster till krängningshämmaren änden ovanför styrspindeln. Ta bort muttrarna på toppen av sista länken med en hylsa och spärrskaft, skjut sedan stålbrickan och gummi isolator utanför slutet länken. Flytta till den motsatta sidan av Jeep och upprepa processen.
3

Flytta till framsidan av jeep och lokalisera de U-formade fästen som bult till ramen och köra över gungning bar. Ta bort de två skruvarna från fästena med en hylsa och spärrskaft.
4

Lyft fästena utanför ramen och ställ dem åt sidan. Lyft krängningshämmare slutar utanför ändlänkarna nära axeln, skjut hela krängningshämmaren från framsidan av Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73059.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.