Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att reparera sidospeglar på en 2001 Town & Country

Den 2001 Chrysler Town & Country upplevt en liten generationsväxling redesign som ändrat förfarandet för hur att reparera och byta ut backspeglarna från sina äldre versioner. I själva verket förenklade den ett förfarande, vilket gör hela uppgiften kan utföras från utsidan. De flesta bilar kräver att komma åt sidan spegeln monteringsverktyg från insidan dörrpanelen eller en liten trim segel som täcker insidan av sidan spegeln. Saker du behöver
T27 Torx-skruvmejsel
Liten straightedge skruvmejsel eller trim pry Tool Review Byte sidospegel
Visa fler instruktioner
1

Se motorn är avstängd och knapparna är inte i tändningslåset. Dra åt parkeringsbromsen.
2

Wedge den lilla skruvmejseln på den översta punkten på den trekantiga segel i spegeln. Försiktigt bända plasten segla utåt och sedan snäppa loss den från spegeln.
3

Öppna dörren på vid gavel för att lokalisera den nedre fästskruven i spegeln. Den är gömd av dörramen (längst ner i spegelhuset) när dörren är stängd. Ta bort skruven med T27 Torx-skruvmejsel. Stäng dörren.
4

bort de andra två skruvarna (synlig från avlägsnandet av trim segel). Stötta spegeln med ena handen när du tar bort den sista skruven så att den inte faller mot dörren eller fender och repa lacken.
5

Ta bort den manuella spegeln eller för eldrivna spegeln, dra försiktigt i tråden sela genom öppningen tills insticksanslutningen kan nås. Tryck på låsklämman på selen för att koppla spegelns tråden från kablaget kontakten.
6

omvänd ordning för att installera ersättande spegeln, eldrivna eller manuella resp. Anslut den drivna spegeln sele i första och mata tillbaka genom öppningen. Ersätt de övre fästskruvarna på spegeln först och öppna dörren igen för att byta ut den nedre skruven. Knäpp trim segel igen för att slutföra jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73063.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.