Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter strålkastaren på en 2008 GMC Acadia

Rätt strålkastare prestanda är avgörande för en säker drift av ett motorfordon på natten eller i dåligt tillstånd. Om du har märkt att ljusflödet från 2008 GMC Acadia strålkastare har minskat, eller om en eller flera lampor har brunnit ut, är det dags att byta ut dem. Byta strålkastarna i din Acadia är en enkel process som kräver inga verktyg. Du kommer att belönas med förbättrad nattetid synlighet i bilen efter en liten investering i tid. Saker du behöver
9005 glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och vrid ljuset väljaren till läget av.
2

Öppna suffletten och prop öppna. Ta ut den elektriska anslutningen på baksidan av strålkastaren församlingen genom att trycka på plast flik och dra rakt bakåt. Viss sidledes rörelse kan behövas om kontakten är särskilt tätt.
3

Avlägsna den skyddande damm locket på baksidan av strålkastaren genom att greppa den och dra rakt bakåt. Detta täcker håller damm och fukt ur strålkastarhuset, se till att inte skada den.
4

bort metallen stoppbygeln genom att trycka nedåt och svänga bort från glödlampan. Avlägsna lampan genom att dra den rakt bakåt, försiktigt så att inte slå den mot strålkastaren inneslutningen.
5

Sätt i den nya glödlampan i strålkastaren montering och swing stoppbygeln på plats.

6

tillbaka dammskyddet och se till att den väl sitter genom att köra fingret runt omkretsen.
7

Sätt tillbaka den elektriska kontakten. Tillämpa en liten mängd silikonfett gel kommer att säkerställa att kontakten inte korroderar och är lätta att ta bort nästa gång. Upprepa alla steg för den andra glödlampan om så behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73067.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.