Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Jeep Cherokee: Parking Brake Lever Removal

Bromsspaken sitter i mittkonsolen av Jeep Cherokee. Nödbromsen kabeln löper under Jeep och fäster från undersidan, förenar de två bakre kablarna med den enda främre kabeln. Medan misslyckande hävarmsenheten är inte vanligt, kan de ratcheting kugghjulen inuti handtaget och låsmekanismen misslyckas. Dessa delar kan inte servas individuellt. Du måste byta hela enheten för att åtgärda ett problem med spaken eller komponenterna inuti. Saker du behöver
Jack
Jack står
Wrench in
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1 < p> Höj framsidan av din Cherokee från marken med en domkraft. Placera en uppsättning pallbockar under ramen för att stödja Jeep. Skjut under jeep och lokalisera equalizer parkeringsbromsen, vilket är direkt under spaken.
2

Ta bort muttern från dragstången med en skiftnyckel. Skjut equalizern dragstången. Ta bort den främre kabeln från dragstången och lägg det åt sidan. Dra ut från under Jeep. Öppna passagerardörren så att du kan komma åt mittkonsolen och bromshandtaget.
3

Öppna mittkonsolen. Lokalisera de två skruvarna i ovankant av trim panel som sträcker sig från toppen av konsolen till framsidan av bromshandtaget utklipp. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
4

Dra bromshandtaget uppåt och lyft sedan den bakre delen av beklädnaden upp flera inches. Skjut beklädnadspanel tillbaka för att lossa den från framsidan av mittkonsolen och lyft bort bromshandtaget.
5

Lokalisera den elektriska kontakten på bromshandtaget omkopplaren nära botten av bromshandtag montera . Det är på förarsidan nära baksidan av enheten. Dra kontakten av strömbrytaren och ställ in kontakten åt sidan.
6

Ta bort de två fästbultarna från bromshandtag församling med en hylsa och spärrskaft. Lyft aggregatet ur konsolen och ta bort den från Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73071.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.