Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en gas pedal som Sticks

gaspedalen på en bil kontrollerar mekanism som släpper in luft i motorn för att göra det möjligt att öka effekten och öka körhastigheten. Luften går genom intag slangen kontrolleras av pedalen innehåller en hel del smuts och föroreningar som kan sätta upp bilens systemet. Detta kan resultera i en dålig prestanda och fastnar när du trycker ner pedalen. Du kan enkelt fixa det här problemet, med endast en liten bit av mekanisk kunskap. Saker du behöver
tidningen
Pappershandduk
Spray avfettningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och öppna huven. Lokalisera den svarta flex röret ansluter luftfiltret och motorn och lossa slangklämman som håller röret på motorn.
2

Skjut slangen åt sidan så att du kan komma åt grenröret på motorn där luften kommer in. Ta bort muttrarna och slangar håller grenröret på plats och ta del av bilen.
3

Torka ur öppningen i grenröret där slangen fästes med hjälp av tidningen. Detta kommer att ta bort och stora bitar av smuts och uppbyggd på delen.
4

Kör en pappershandduk runt inuti delen att få så mycket av smutsen som du kan. Spraya ett avfettningsmedel runt inuti delen och torka ut den igen. Du kan lämna avfettningsmedel i blöt i flera minuter om smutsen är väldigt envis.
5

Skjut skivan inuti grenröret så den rör sig inåt och rena området förbi det på samma sätt. Återvänd grenröret tillbaka till motorn och anslut slangarna och nötter.
6

Återanslut flex slangen på grenröret och dra åt slangklämman att säkra det på plats.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73087.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.