Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min 1990 Astro Van slut på gas och startar inte

Om din van tar slut på gas, kan det skapa mer problem än bara att inte kunna röra sig för tillfället. När du fyller tanken, du fortfarande kan ha problem att motorn startas igen. Varje bränslesystemet som kör för lågt på gas kan uppleva problem med bränslepumpen och bränsletryck. Du kanske kan starta bilen om du kan åter trycksätta systemet, men det är möjligt att du kommer att behöva en ny pump helt och hållet. Saker du behöver
Gas kan
blyfritt bränsle
Vakuumpump
Ordet jack
Jack står
Block
skruvmejsel
Wrench
Punch och hammare
bränslepumpmodul
Visa fler instruktioner
påfyllning och Re-trycksätta
1

Fyll bränsletanken med blyfri bensin från en godkänd bensindunk. Använd den största mängden bränsle du kan transportera till van.
2

Vrid startnyckeln till startläge i ungefär två sekunder, sedan tun tillbaka till läge OFF för ytterligare fem sekunder. Upprepa detta fem till 10 gånger för att åter trycksätta bränslesystemet.
3

Försök starta bilen igen. Om det inte kommer att börja på denna punkt, behöver du sannolikt att ersätta en utbränd bränslepump.
4

Sifon ut bränslet med en aldrig använt vakuumpump och förvara den i gasen kan, om du behöver byta pumpen, sedan koppla ur den negativa batterikabeln.
Bränslepump
5

Höj van på dess bakre ände och stödja den med domkraft montrar, blockerar framhjulen med tunga block. Höj domkraft eller en växellådsdomkraft under tanken.
6

lossa de elektriska kontakterna på bränsletanken och sedan lossa den undre skärmen på tankens högra sida för att avslöja kopplingar bränsleledningen. Lossa och koppla tillbehören med en skruvmejsel och koppla sedan bort påfyllningsröret från tanken.
7

Unbolt och ta bort remmarna för tanken och lägre ner med domkraften, kopplar ledningen bränslepumpen.
8

Peka och lossa låsringen med en mässing punsch och hammare tills tungorna och outs cut line up. Dra pumpenheten ur tanken.
9

in den nya pumpenheten i tanken, vilket gör att den är uppradade i samma position som den gamla var, vrid /tryck låset ring på plats.
10

Anslut alla ledningar och elektriska anslutningar till bränslepumpen fläns, höja tanken på plats och skruva tanken på plats.
11

Refill tanken och utför trycksättning steg som beskrivs i avsnitt 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73098.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.