Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Koppla en Auto Alarm

billarm ibland funktionsfel, irriterande sina ägare och andra i närheten. Det är bra att veta hur man avaktiverar larmet istället för att behöva ringa och vänta på en mekaniker eller larm specialist.Car larmkretsar varierar men generellt vippströmbrytare som kopplar larmen är installerade på instrumentpaneler eller i närheten. Många larm kan du avaktivera dem med fjärrkontroller. Krångla larm kanske bara behöver nya batterier. En trasig ledning också kan vara den skyldige. Om dessa är inte lösningar, då är det nog dags att arbeta manuellt på din bil larm. Saker du behöver
Skruvmejsel
skyddshandskar
Visa fler instruktioner
Koppla din Alarm
1

Öppna huven på din bil. Hitta linjen ansluten till bilens batteri som går till larmsystemet. Koppla loss den från batteriet. Den har vanligtvis en säkring fäst nära den positiva batteripolen. Detta kommer att stänga av larmet och att du kan arbeta fritt utan att larmet ljuder när du försöker koppla bort det.
2

Koppla alla switchar i "hjärnan rutan" som är typiskt svart och monteras under instrumentbrädan vid ratten. Alla kretsar är kopplade dit, inklusive larmtrådarna och reläer.
3

Koppla de två kablar dragna till tändsystemet. Dessa ledningar är under rattstången och köra upp till baksidan av tändningslåset. Var noga med att inte koppla den faktiska tändkablar för bilen, du inaktivera bara de sladdar som går från hjärnan rutan till tändningen. De är i allmänhet mer bräckligt ut än beståndet ledningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73102.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.