Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Cam Shaft Verktyg

Kamaxeln är en stål eller järn axel som ingriper med vevaxeln via en kamkedjan att driva ventilerna som sitter över varje kolv i sekvens med kolvens rörelse. Denna axel löper längs cylinderrad med äggformade lober på det, varje uppsättning på skillnaden vinklar. Inlopps-och avgasventiler öppnar och stänger som kamaxeln svängar och loberna ingriper stötstängerna, som ansluter till ventilerna. Kamaxel verktyg gör det möjligt att rikta av kamaxeln bland annat. OTC Ford Cam Tool Kit

Avsedd för både Ford personbilar och lastbilar pickup och den är kompatibel med motorer med både åtta och 10 cylindrar. Detta verktyg gör det möjligt för exakt timing av kamaxeln. Om kamaxeln är klockad felaktigt, kan din motor köra ändå, men det kommer att orsaka din motorstyrenheten att överkompensera för felet. Detta orsakar ett fordons gas körsträcka och prestanda för att lida och det skulle kunna leda till att kontrollera motorn ljuset att komma på. Setet innehåller fyra positionering verktyg för olika modell fordon.
Universal Kamaxellager Tool

Universal Kamaxellager Tool är en uppsättning verktyg som gör att du kan ta bort lagren på kamaxeln. Detta verktyg som fungerar med alla typer av fordon, inklusive personbilar och tunga lastbilar. Det fungerar även på kullager från 1.125-inches till 2,69 inches och det kommer med gummihylsor för användning vid körning vägg kullager. Dessa hylsor arbetar tillsammans med expander. De bruna ärmarna är för tunnväggiga lager och de svarta ärmarna är för tjocka väggar kullager. Setet innehåller fem pluggar delad körning, en drivaxel, drivaxel förlängning, två drivande kragar, expander enhet, bärväska och centrering kon.
Kamaxel Låsverktyg

kamaxel låsverktyg passar mellan kamaxeldrev och håller dem på plats medan du arbetar med andra system. Detta är särskilt viktigt när du byter ut kamrem eller kedja. Detta hindrar kamaxeln rör sig ur position. Detta är särskilt viktigt att se till att motorn fungerar och går jämnt vid montering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73104.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.