Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar strålkastare 2002 Town and Country

Den 2002 Chrysler Town and Country använder en inbyggd två-filament strålkastare för att leverera både låga och höga balkar i en enhet. De halogen strålkastare lyser vid höga temperaturer från de interna gaser inuti lampan. Följaktligen kontakt med glaset med händerna, kommer svett eller smuts skada lampan. Undvik kontakt med ersättningslampa eller rengör lampan med destillerad alkohol och en ren trasa. Proceduren för att byta glödlampan i Town and Country är samma som Dodge Grand Caravan. Saker du behöver
8 mm eller 5/16-tums hylsnyckel
Clean butik trasa
Liten spårskruvmejsel
9007 bilreservdelar strålkastare
Visa fler instruktioner

1

Park Town and Country på en plan yta, dra åt handbromsen, se till att strålkastarna är avslagen och öppna huven.
2

Lokalisera de tre övre strålkastare montering behålla bultar ovanpå aggregatet stödfästet. De bildar ett triangulärt mönster med två av skruvarna på toppen av den inre sidan av aggregatet och den sista nära den yttre hörnet av aggregatet nära riktat ljus. Addera 3

bort tre bultarna med hylsnyckel.
4

Dra strålkastare församling framåt och vila den på en ren butik trasa på den främre stötfångaren. Trasan förhindrar repor på stötfångaren.
5

Koppla den elektriska kontakten bakom strålkastare församling som ansluts till strålkastaren uttaget. Använd skruvmejsel för att försiktigt lyfta uppåt på låsbricka (på toppen av pluggen) i kontakten och dra ut kabeln från uttaget.
6

Vrid strålkastarens kvarhållningskragen moturs till ta bort det och komma strålkastaren. Dra strålkastaren ur strålkastare församling.
7

Placera 9007 bilreservdelar glödlampa i strålkastaren församlingen (var försiktig så att du inte rör vid glaset). Rikta in de tre skårorna på sockeln basen av strålkastare till de tre spåren i strålkastare montering och sedan ersätta kvarhållningskragen (medurs för att låsa den på plats).
8

Testa strålkastare för drift innan du installerar om strålkastare montering och fästskruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73105.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.