Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar Lights Bil Broms

Det är viktigt att hålla bilens bromsljus fungerar väl. Bromsljus fungera som en vägledning till föraren bakom dig att bromsa när du saktar bilen ner. Dåligt fungerande bromsljus kan orsaka olyckor på vägen. Fastställande lamporna bilen bromsar vanligtvis innebär byte av dåligt fungerande glödlampa. Saker du behöver
Brake glödlampa
Torr trasa
Stålborste
Phillips-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park ditt fordon och slå av tändningen. Öppna bilens bagageutrymme och komma församlingen bromsljus och ta bort röda och gula plasthöljet på bromsljusen genom att skruva loss den med hjälp av Phillips-skruvmejsel för att komma åt glödlampan. Avsätt skruvarna som det kommer att behövas senare.
2

Leta glödlampan bromsljuset. Det är oftast i centrum glödlampa av tre glödlampor som finns i området. Skruva loss lampan bromsljuset genom att trycka den lätt och samtidigt vrida den moturs samtidigt. Ställ den åt sidan.
3

Rengör området där du bort lampan med en torr trasa. Du kan också använda en stålborste om det finns smuts på sockeln. Den ackumulerade smutsen kan ibland vara orsaken till dåligt fungerande bromsljus.
4

Installera en ny lampa på sockeln genom att trycka lätt och vrida den i medurs riktning. Kontrollera att lampan är anpassad väl och skruvas in jämt.
5

Kontrollera glödlampan så att den fungerar genom att vrida på bilen och be någon att trycka på bromspedalen när du går till baksidan av fordonet för att se om den tänds.
6

Sätt tillbaka plastkåpan genom att föra in skruvarna i de markerade hålen och dra åt skruvarna, vrida medsols, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Sätt tillbaka enheten bromsljus på baksidan av bilens bagageutrymme.
7

Ta bort locket bromsljus på bilens andra sida och följ steg 2 till 6 för att byta glödlampan.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73107.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.