Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man återställer Dodge Ram 3500 Dator

Du kan återställa datorn på din Dodge Ram 3500 direkt från ditt hem garage eller uppfart, vilket sparar tid och pengar. Dodge är utrustad med en on-board diagnostik dator som övervakar alla funktioner i fordonet. Sensorer placerade hela Dodge Ram 3500 skicka felkoder till datorn när de känner ett fel. Datorn lyser varningslampor och lampor tjänsten på instrumentpanelen för att varna dig för att ha bilen tittat på och repareras av en kvalificerad mekaniker. När reparationerna har gjorts, måste du återställa datorn att stänga av varnings-och tjänsteleverantörer. Saker du behöver
End skiftnyckel
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Pop upp huven på din bil och hålla den öppen med staven. Leta rätt på batteriet. På smeten är den negativa batterikabeln klämma med en mutter på den. Lossa muttern med en skiftnyckel.
2

bort minuskabeln klämman från batteriet, se till att inte vidröra den positiva sidan av batteriet med den.
3

Låt bilen stå i 30 minuter. Placera den negativa kabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen och dra åt muttern med fast nyckel.
4

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid runt motorn. Undersök instrumentpanelen för att se till att all service och varningslampor har stängts av. Om så är fallet, har datorn återställts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73123.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.