Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att justera hastigheten på en 150cc Gas Scooter

150 CC gas skotrar ger ett roligt och bekvämt sätt att ta sig runt staden. Tyvärr, eftersom tiden går, dessa skotrar förlorar ofta hastighet. Dessutom, eftersom de är tekniskt motorcyklar och inte bara skotrar, ibland deras hastighet kan vara för stor för vissa körsituationer. Båda scenarierna kräver att du justera hastigheten på din 150cc gas scooter. Även om det finns många metoder för att justera hastigheten på din 150cc gas scooter, är det säkraste och enklaste juridisk metod för att justera hastigheten bort eller sätter en hastighet hämmande bricka i variatorn facket. Saker du behöver
1 eller 2 skiftnycklar
Socket
Vario skiftnyckel
Tryckluft-drivna lug nut borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller locket på din scooter s variator på plats. Variatorn är en del av din scooter s transmissionssystem. Det ser ut som två stora kedjehjul förbundna med en gummiband. Det kommer att vara någonstans mellan sex till tio skruvarna som håller locket på plats.
2

Ta tappmuttem håller tandhjulet på plats.
3

bort överföringen brickan från stiftet som är ansluten bältet till tandhjulet att öka din skoter hastighet eller lägga en bricka till tappen för att minska din skoter hastighet.
4

Byt tappmuttem håller den tandade drevet på plats.
5

Byt skruvarna som håller locket på din scooter s variator på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73146.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.