Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du justerar en Chrysler Pannlampa

Om du litar på dina hög-balkar oftare än vanligt eller har bilister blinkande sina lampor på dig även om du inte har din hög-balkar på, kan du behöva justera strålkastarna på din Chrysler. Din Chrysler strålkastare ger dig det ljus du behöver för att se på ett säkert sätt under nattrafik. Om dina strålkastare är felinställd, kan mönstret de skjuter otillräcklig och kan även blinda mötande förare. Periodvis kontroll och justering av syftet med din Chrysler strålkastare ger den perfekta nattetid synlighet. Saker du behöver
Tape
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plan yta som ligger intill en stor vägg. Du behöver en plan yta som sträcker sig minst 30 meter från väggen. Dra ditt fordon stänga väggen så rakt som möjligt.
2

Markera mittlinjen av din Chrysler på väggen med hjälp av maskeringstejp. Coolbulbs.com rekommenderar att man använder en måttstock placeras på huvprydnad och utvidgas till väggen för att få en exakt märke. Mät centrum av en strålkastare från marken och från centrum av en strålkastare till mitten av fordonet. Använda mer tejp, överföra dessa mätningar på väggen för att markera de horisontella och vertikala mittlinjer varje räckviddsreglering.
3

Åtgärd 25 meter bort från väggen och parkera Chrysler där. Var noga med att hålla fordonet vinkelrätt mot väggen, om fordonet är krokig kommer skev justeringar.
4

Justeringsskruvarna på Chryslers ligger på toppen av strålkastare montering. Lokalisera dessa skruvar och bestämma vilka skruvar styr den vertikala strålkastare rörelsen och som justerar den horisontella mål. Du kommer troligen bara behöver justera den vertikala justeringen på din Chrysler strålkastare. Flera tillverkare rekommenderar inte justera den horisontella strålkastare målet.
5

Justera strålkastare tills de är två inches under de horisontella linjerna och två tum till höger om de vertikala linjerna genom att vrida justerskruvarna. Justera varje plan för sig för den största noggrannhet. I detta läge din Chrysler strålkastare kommer att projicera den mest effektiva ljusbild utan att blända andra förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73167.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.