Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort framsätet i en 1983 Mercedes 300D

Ta bort en plats från din 1983 Mercedes 300D kan vara nödvändig om sätet slits eller skadas på annat sätt. Återställa eller byta sätet med en ny man kan föra det inre tillbaka till ett nyskick. En ny plats för en 1983 kommer inte att bli lätt att hitta, men eftermarknaden alternativ gör finns och används platser finns från vissa rädda varv. För kosmetiska fixar, kan sätena täckas eller reupholstered om en ersättare inte kan hittas. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren till bilen hela vägen för att tillåta åtkomst till sätet. Skjut sätet hela vägen till den främre positionen. Leta upp de fästen och diabilder justeringsfötter under stolen.
2

Lokalisera de två bakre fästskruvar som löper genom fästena och i golvet. Ta bort båda bultarna med en hylsa och spärrskaft, sätta skruvarna åt sidan på en säker plats.
3

Skjut sätet hela vägen till den bakre positionen på sätet spåret. Leta reda på fästbultarna på framsidan av sitsen, där fästena möter golvet. Ta bort de två främre bultarna från golvet och konsoler med en hylsa och spärrskaft, ställa dem åt sidan för återanvändning senare.
4

Lyft framsidan av stolen, luta den bakåt så att du kan komma åt undersidan. Lokalisera den elektriska kontakten på undersidan av sitsen och tryck ned låsfliken för att frigöra det. Separera ledningsnätet på sätet från selen på bilen.
5

Lyft sätet och ta bort den från bilen genom dörröppningen. Ställ den åt sidan i en torr plats för att undvika skador när det är ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73218.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.