Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får man Rökare lukten av min bil

Om du eller en familjemedlem röker medlem eller om du har köpt en begagnad bil som ägs av en rökare, är det troligt att du behöver för att vädra ut bilen för att ta bort rökaren lukt. I vissa fall kommer helt enkelt vädra ut bilen inte bort djupt inbäddade rök lukt. Istället måste du använda vanliga hushållsprodukter att ta bort lukten ur klädseln och hårda ytor. Saker du behöver
Dukar Vacuum
Vinäger
Bakpulver
Charcoal
Visa fler instruktioner
1

Dammsug bilen noggrant med stoppning kvarstad på din slang vakuum. Dammsug säten, instrumentpanel och bålen. Dra ut mattorna och dammsug dem. Dammsug golv och under sätena. Detta kommer att säkerställa att du har tagit bort all aska eller några cigarett Anodrester.
2

Fukta en ren trasa med vit vinäger och gnugga den över instrumentbrädan och hårda ytor inuti bilen. Detta kommer att hjälpa neutralisera doften. Den kan lämna en stickande vinäger lukt som kommer att skingra. Addera 3

Strö bakpulver över alla ytor. Låt bakpulver på ytorna i flera timmar för att ge det tid att absorbera rök lukten. Dammsug upp bakpulver när den har absorberat lukten.
4

Häll vinäger i en skål och lägg den i bilen om lukten är fortfarande märkbar. Rulla upp fönstren och stänga alla dörrar. Låt ättika i bilen över natten. Ättika hjälper neutralisera lukten.
5

Placera en skål full av träkol om lukten kvarstår. Rulla upp fönstren och stänga dörren. Lämna bilen ensam i minst ett dygn innan du tar bort kol. Kolet kommer att neutralisera lukt och absorberar en del av det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73219.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.