Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Generator Specialty Verktyg

Ett fordons generator är också känd som en generator. Det fungerar tillsammans med bilens spänningsregulator och batteri för att generera elektricitet. Det håller den elektriska ström som krävs för att driva dina lampor, starter och andra enheter. Testa, ersätta eller reparera en generator kräver specialitet verktyg utöver grundläggande hylsnyckel, skruvstäd grepp eller skruvmejsel. Tester

Detta är en anpassad enhet som testar för defekta generatorer och utför en omfattande kontroll av batteriet. Batteriet är fäst med kablar till generatorn och arbetar hand i hand med den för att köra det elektriska systemet i ditt fordon. Testaren kontrollerar nuvarande avgiften på underhållsfria batterier och konventionella modeller. Den söker också för generatorns utspänning och eventuellt överskott starter ström. Addera avdragare och Installer

här verktyget bort och installerar en generator hela trissa system. Detta system har bältet generatorn enhet ansluten till den. Drivremmen vänder generatorns drivhjul som genererar el som ska lagras av batteriet.
Ratchet eller Spännare Breaker Bar

Din bilens generator drivs av bilens drivrem. Bältet måste tas bort för att ta bort generatorn. Bältet lindas runt en rulle som kallas en spännare, som håller remmen alltför hårt när den vänder hjulet generator-. För att ta bort bältet, måste du befria bandets spänning med en rachet eller "spännare breaker bar."
Insulator Wrench

Denna typ av isolerade skiftnyckel förhindrar oavsiktlig stöt från batteriet när du tar bort batteriet kabeln från generatorn. Muttern håller batteriet tråden behöver en isolerad nyckel för att hålla batteriet Anslutningsbult där tråden är fäst från svarvning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73220.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.