Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar ett bakljus på en Chevy S-10

Byta glödlampor i bakljusaggregat på baksidan av din Chevy S10 pickup är viktigt. Om bakljusen inte fungerar korrekt, kommer drivkrafterna bakom du vet inte du stoppa och kan köra in i din bil. Den S10 bakljusaggregat använder en standard 3157 glödlampa, finns på alla Biltema och genom en Chevy återförsäljare. Kontrollera båda lamporna innan du köper nya lampor, så att du kan få två, om det behövs. Du kan byta båda glödlamporna på cirka 15 minuter. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lägre bakluckan på din S10, och låt den vila på stödet kablarna. Lokalisera de två skruvarna i sängen nära bakluckan spärren och ta bort dem med en stjärnskruvmejsel.
2

Dra bakljus bort från sängen, och placera lampan uttaget på baksidan av enheten . Vrid sockeln moturs, dra ut det ur församlingen, efter att det är gratis.
3

Dra ut glödlampan ur lamphållaren, och kassera den. Installera en ny glödlampa i sockeln, skjuta in den tills den sitter i uttaget. Skjut lampan och sockeln i den bakre delen av bakljusaggregat, och vrid den medurs, låser den på plats.
4

Installera bakljusaggregat på baksidan av lastbilen, installera skruvarna, och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Stäng bakluckan, och testa lamporna genom att vrida på strålkastarna omkopplaren inuti lastbilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73237.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.