Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort ett batteri från en 2001 PT Cruiser

Ta bort batteriet från din PT Cruiser kräver avlägsnande av luftfiltret innan du kan komma åt bulten på batteriet-hållaren. Luftrenaren och batteriet sitta på förarens sida av motorrummet, en bakom den andra. Ta bort det gamla batteriet kan vara nödvändigt om batteriet inte hålla en avgift och det måste testas eller om du behöver komma åt delar eller komponenter under batteriet och batterihållaren. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Leta huset luftrenaren precis bakom batteriet på förarsidan av motorrummet. Unsnap de två klämmorna som håller fast toppen till botten av enheten och lyft av toppen. Ställ den åt sidan för nu.
2

Lyft luftrenarelementet ur den nedre delen av luftfiltret. Ställ den åt sidan, sedan ta tag i sidan av det undre aggregatet, dra den rakt upp och ta bort den från motorrummet.
3

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet, med en skiftnyckel för att lossa spännskruven på kabeländen, och lyft bort det från terminalen. Isolera den från batteripolerna, ta sedan bort den positiva kabeln på samma sätt.
4

Lokalisera bulten på övre baksidan av batteriet. Avlägsna bulten med en skiftnyckel, lyft sedan hållaren från batteriet. Lyft ut batteriet ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73255.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.