Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Shop Exhaust

Att arbeta på en motor i en stängd butik kan vara dödligt. Avgaserna som produceras genom förbränning av högoktanigt bränsle bör avlägsnas genom att installera ordentlig ventilation - speciellt när motorerna är igång. Saker du behöver
Shop ventiler
Jigsaw (handverktyg) katalog Borra (med bitar och skruvmejsel adapter) katalog Shop vakuum
Metal soptunna
Golv fan
Väggfläkt
Visa fler instruktioner
en

Installera väggventiler i ena änden av butiken. De flesta garage butiker har ett tunt tenn skal som kan skäras med en sticksåg för att fästa väggventiler. Installera ventilationsrör genom isoleringen eller blad rock, om nödvändigt. Montera ett rör var 12 meter per kör fordonet. Om fler kör fordon finns i butiken, installera ytterligare ventiler som behövs för att röret frisk luft i det slutna utrymmet.
2

Installera väggventiler i andra änden av butiken. Denna vägg blir avgaserna vägg och kommer att ha en vägg fläkt för att kontinuerligt dra giftiga ångor ut från butiken. Skär ett hål genom väggen med sticksåg och montera fläkten direkt till metall eller trä ram på väggen med hjälp av skruvar.
3

Placera ett golv fläkt för att blåsa mot avgaserna ventiler. Placera den nära luftintagen och låt det blåsa genom arbetsområdet och mot avgas väggen på andra sidan av butiken. Slå på väggen frånluftsfläkt att förskjuta mer CFM (kubikfot per minut) i butiken avgaser när motorn körs i bifogade butiken.
4

Samla farliga avgaser direkt från avgasröret med en metall soptunna , skär ett hål i botten av burken tillräckligt stor för att passa änden av en slang i industriell dammsugare. Placera basen av vakuum utanför och kör änden av slangen till burken, pekar den på avgasröret. Kör vakuum och använda kan för att avlägsna butiken avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73287.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.