Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du återställer ett Transmission kod för en 1995 Dodge Intrepid

När du har hämtat överföringen koden på din '95 Dodge Intrepid och hade överföringen repareras, bör koden återställs. Detta är dock inte alltid fallet. Du kan se en varningslampa på instrumentpanelen även efter det att fordonet har reparerats. För att återställa sändningskoden och stänga av ljuset, antingen koppla bort batteriet eller rensa koden med ett OBD jag skanna verktyg. Det är bättre att använda felsökningsverktyget för att koppla bort batteriet kommer att radera alla datorns koder och du måste återställa radio, klocka, alarm och andra komponenter. Saker du behöver
OBD I Scan Tool Review Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Anslut OBD jag skannar verktyg i porten under förarsidan instrumentbräda nära rattstången. Tvinga inte det i. Bara vrid den tills den passar så att du inte skadar stiften.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge, men don 't dra runt motorn. Vänta medan Scan verktyget hämtar koderna.
3

Hitta och välj "Delete Codes" alternativet. Detta kommer att rensa Överföringskoderna samt andra felkoder. Datorn återställs nu. Koppla bort Scan verktyget från hamnen.
4

Starta motorn och kontrollera att alla varningslampor har stängt av instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73310.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.