Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en buckla från fordon

Reparera en bil buckla kan bli kostsamt, beroende på märke och modell av bilen, en ålder av bilen och skadenivå. Att veta hur man löser detta problem själv ger dig att spara tid och pengar. Saker du behöver
2 svampar
Vatten
Tvättmedel
buckeldragare
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Inspektera buckla och det omgivande området. Markera den centrala delen av den buckla, vilket är den djupaste punkten i fördjupningen. Det centrala området är beläget i centrum av den övre och nedre delen av undented området..
2

Blanda detergent i en behållare med vatten När diskmedel har blandats ordentligt, sänk svampen. Låt svampen i ca 20 sekunder, sedan gnugga den över bucklig området så grundligt som möjligt.
3

Skölj bucklig området med vatten, och helt ta bort den applicerade diskmedel. När du har sköljt området noggrant, applicera svamp, och ta bort eventuella kvarvarande tecken på tvättmedel. All smuts eller smuts skall avlägsnas från bucklig området.
4

Doppa bottendelen av buckla-avdragare sugkopp i vatten. När det är blött, tillämpa den på mitten av det centrala området, där du tidigare markerat.
5

Slå på värmepistol, och ställa in temperaturen för hög. Applicera pistol mot kanterna på bucklig området. Gör detta grundligt i ca 45-60 sekunder, tills du har täckt hela den yttre regionen av fördjupningen. Omedelbart efter att ta bort pistolen, använd buckeldragare Ryck ut bucklan, och föra den metalliska delen tillbaka till sitt normala tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73354.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.