Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Återvinn en katt Converter

Den "cat-omvandlare," ett annat namn för en katalysator, är en del av ett fordon som konstruerats för att minska utsläppen. Biltillverkarna har krävts för att installera enheterna, innehåller värdefull palladium och platina, i nya bilar sedan 1975, men på senare år biltillverkare har varit att hitta sätt att göra dem utan värdefulla metaller. Ändå, på grund av metallerna inuti många omvandlare, kommer metallskrot återvinningsföretag acceptera dem för återvinning. Saker du behöver
Telefon
Computer
Visa fler instruktioner
1

Sök för att hitta det bästa priset för din katt omvandlare. År 2010 är platina värt ca $ 1700 ett ounce. Du är inte sannolikt att få ens i närheten av det för mängden platina i din katt omvandlare, men det är bra att veta hur mycket platina är värt. Leta efter ett modellnummer på din katt omvandlare och söka annonser för att hitta vad den typen av katt omvandlare säljer för. Använd denna forskning som en guide när du går att återvinna din konverterare.
2

Hitta en återvinnare skrot nära dig. Många städer har minst ett par återvinnare skrot som du hittar under "skrot" i företagsuppgifter. Kontrollera också med den lokala sopor dumpern att ta reda på vilka platser de rekommenderar, eller söka i databasen av Earth911 under "skrot". När du har hittat en plats att ta emot din katt omvandlare, notera sina tider och plats.
3

Ta din katt konverter till skrot återvinning centrum för ditt val. Ta med din legitimation, eftersom många stater har lagar som spårar metallåtervinning att skära ner på stöld.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73373.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.