Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man kan sänka motorljudet

Motorer göra buller. Det finns en nivå när bullret är bara inte bekväm och kan göra en resa mycket obehagligt och otrevligt. Utesluta eventuella problem såsom lågt oljetryck, alla lösa remmar eller en misständning tändstift och sedan kan du ställa in om att tona ner din bullriga motor. Använda lätt att skaffa material och behöver ingen tidigare erfarenhet bilverkstäder du kan tona ned bullret formuläret din motor och göra alla lyckligare att åka i bilen. Saker du behöver
Motor vätska
Ljudisolering material
Marker
Saxar
Lim
Visa fler instruktioner
1

Ställ bilen plan mark och öppna motorhuven. Om bilen inte är jämn, vätskorna inuti inte blir nivån.
2

Öppna behållaren motorn vätskan och använd stickan för att kontrollera nivån. Om det inte finns tillräckligt med vätska, fylla behållaren till fyllnadsmärket. Lämna huven öppen när du stänger behållaren.
3

Starta motorn och titta igenom motorrummet för alla lösa eller rörliga delar. Dra åt dessa komponenter för att minska buller de orsakar.
4

Håll ljudisolerande material mot undersidan av huven och spåra formen av fördjupningarna med en markör. Det finns vanligtvis tre eller fyra indragna områden under huven.
5

Klipp ut materialet med sax och applicera limmet på områden under huven. Sprid Den utskurna bitar ut på lim och tryck ner dem på plats.
6

Täck sidan motorrummet av brandväggen med ljuddämpande material på samma sätt som du gjorde för huven. Brandväggen är väggen mellan motorrummet och insidan av dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73375.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.