Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bil Lättmetallfälg Reparation

Reparationer bilens fälgar kan kosta hundratals dollar om du har dem gjort i ett garage, och de kan lämna dig utan hjul medan de får repareras. Du kan reparera småskador, bucklor och repor själv om du har ett minimum av förkunskaper om underhåll av fordon. Arbetet kan vara ganska krävande, så om du hittar dig själv kämpar, be om lite hjälp från någon som har erfarenhet med hjul lackering. Saker du behöver
1000-grit sandpapper
Auto-kroppen reparera spackel spackel, såsom Bondo
thinner
Primer Lackspray
Paint (samma som bilens färg) katalog Rag
Sander
Maskeringstejp
SPACKEL
Visa fler instruktioner
1

Applicera lite thinner till trasan, och skrubba hela lättmetallfälg för att avlägsna eventuella uppbyggd eller smuts och skräp.
2

Sätt en liten mängd av auto-organ reparation spackel spackel på en spackel, sedan fylla alla de skadade områdena på lättmetallfälg. Låt spacklet torka helt innan du försiktigt slipa bort överflödigt spackel med en liten slipmaskin. Du kan få filler kitt och en spackel från de flesta järnaffärer.
3

Applicera maskeringstejp på de områden av legeringen som du inte vill att färgen appliceras på. Maskeringstejp förhindrar måla läckor från att få på andra områden av legering hjulet och däcket.
4

Spraya aluminiumfälg med primern, och se till att ge det en grundlig päls över den nyligen reparerade områdena . Låt primern torka helt innan nästa lager grundfärg spray. Ta bort all maskeringstejp efter att låta den andra pälsen att torka. Spraya en liten mängd primer över de uppenbara primer kanterna avslöjas när du tagit bort maskeringstejpen.
5

Applicera mer maskeringstejp på däcket för att skydda de områden som du inte vill måla tillämpas. Spraya ett tunt lager av din valda färg över legeringen. Ett tunt skikt förhindrar färgen från att köras. Applicera ett andra skikt när den första har torkat. Ta bort maskeringstejpen en gång slutade.
6

Torka av legeringen med en trasa för att avlägsna smuts och damm kvar på lättmetallfälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73425.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.