Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min Saab startar inte

Saab-bilar tillverkas i Sverige, men ändå har många av samma arbetande delarna som USA-tillverkade bilar. Om din Saab inte startar, prova några diagnostiska kontroller själv. Men om det problemet går utöver en enkel batteribyte, kanske du vill kontakta en professionell Saab mekaniker. Saker du behöver
startkablar
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln i tändningslåset. Kontrollera om din tank är tom. Om det inte finns tillräckligt med gas i tanken, kan din Saab startar inte.
2

försök att vända din motor över genom att veva din nyckel hela vägen i tändningslåset. Om din Saab klick eller vevar långsamt men inte startar, är batteriet troligen svagt eller dött.
3

Lyft motorhuven och kontrollera batteriet. Kontrollera att batterikablarna är ordentligt fastsatt innan du försöker starta bilen. Om bilen fortsätter att klicka eller dra långsamt, gå vidare till steg 3.
4

hoppa starta din Saab. Använd startkablar för att fästa batteriet till en annan bils fungerande batteri. Båda bilarna ska vara avstängd när du kopplar startkablar. Starta arbeta bilen och låt den gå i några minuter innan du försöker starta din Saab.
5

Starta din Saab. Om det börjar, då vet du att problemet var batteriet och du kan köra till en verkstad för att få den utbytt. Om det inte startar, måste du ringa en bärgningsbil för att ta din Saab till en verkstad för att diagnostisera problemet. Det kan vara ett antal av de saker, bland annat en felaktig starter eller frågor överföring. Såvida du inte är en erfaren mekaniker med tillgång till diagnostiska verktyg, är diagnosen bäst av en professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73520.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.