Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Byt ut bränslepumpen i ett 3000GT

Mitsubishi 3000GT är en prestanda bil och kallas även GTO. Från 1991 till 1996, var det 3000GT och Dodge Stealth tillverkas identiskt. Bränslepumpen i en prestanda bil är direkt involverad i hur väl motorn går. Ett igensatt bränslepump kommer att orsaka att motorn misständning, gas körsträcka på uppgång och prestanda att sjunka. Ändra bränslepumpen så snart det börjar att bryta ner kommer att förhindra problem i framtiden. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckel
Spårskruvmejsel
Droppkar
Rag
Visa fler instruktioner
1 < p> Park Mitsubishi 3000GT på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln.
2

Placera domkraften under fronten på bilen i mitten av bilden. Lyft bilen och plats pallbockar under framaxlar.
3

Ta bort locket till bränsletanken att släppa trycket på bränsleledningarna.
4

Följ bränsleledningen kommer ut ur bränsletanken för att lokalisera bränslepumpen. Koppla bränslepumpens ledningsnät. Placera en långpanna under bränslepumpen. Lossa slangklämmorna med en skruvmejsel, och dra bränsleledningar. Rikta bränsleledningarna vid spillbacken när de lossnar för att fånga upp eventuellt utspillt bränsle, sedan badda ändarna av linjer med en trasa för att rensa upp resterande bränsle.
5

Avlägsna bultarna med en hylsnyckel. Ta bränslepumpen.
6

Fäst den nya bränslepumpen och dra åt bultarna med en hylsnyckel. Fäst bränsleledningarna till bränslepumpen och dra åt slangklämmorna med en skruvmejsel. Anslut bränslepumpens ledningsnät.
7

Avlägsna domkraften och sänk bilen. Pumpa gaspedalen några gånger för att få bränsle till bränsleledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73524.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.