Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Prime fettspruta

fettpressar är en viktig del av någon mekanisk verkstad eller anläggning. Fettpressar gör det enkelt att distribuera smörjning till de rörliga delarna av alla typer av maskiner. I en mekaniker verkstad, kanske en fettspruta användas för att fetta kulleder, U-fogar i drivaxeln, slips länkhuvuden eller hjullager. När du använder en fettspruta, kommer du vill ha en jämn fördelning av fett med varje pump i pistolens handtag. Detta kan uppnås genom primning smörjmedelsprutan innan du placerar munstycket på pistolen bredvid utrustningen. Instruktioner
1

Dra T-handtag och staven ur fettspruta. Tryck ner handtaget en aning för att låsa den i öppet läge. Det finns ett litet spår i vilket handtaget passar att hålla den öppen medan du laddar geväret med fett.
2

Skruva metallcylindern inuti fettspruta och dra den tomma fettpatron ut. Cylindern skruvarna i pistolen nära munstycket.
3

Dra gummi eller plast locket ena änden av din nya fett tub. Dra metallfliken utanför den andra änden. Skjut nya fettet röret i metallcylindern så att metall-fliken ändytor ner mot utmatningsmunstycket. Skruva cylindern på plats i fettspruta.
4

Lås upp T-handtag och staven och tryck in och ut ur det nya fettet röret två eller tre gånger. Detta kommer att skapa en kanal för att driva luft ut på baksidan av röret och tillåta fett att strömma.
5

Kläm handtaget av vapnet flera gånger tills fett börjar flöda konsekvent genom utmatningsmunstycket. Du bör göra detta över en papperskorg eller en trasa för att undvika utlämning fett på golvet eller arbetsytan.
6

Lossa luftskruven på toppen av din fettspruta och pumpa handtaget några gånger för att öppna upp flödet av ditt fettspruta. Dra åt skruven när fettet fördela fritt. Du brukar inte måste utföra detta steg om inte fettet i din nya röret är kall och tung.
7

Dra T-handtag och staven tillbaka ut och pumpa in och ut ett par gånger Om din fettspruta förlorar sin prime när du ansöker fett. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73538.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.