Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man gratis Beslagtagna Nuts & Bolts

Gamla muttrar och bultar är benägna att rosta och ofta blivit beslagtagna om en antikärvningsmedel inte användes under den första installationen. Omfattningen av detta problem kan variera från mild irritation till ren pärs. Lyckligtvis finns det flera alternativ för att frigöra beslagtagna hårdvaran. Varje kräver olika material och hårdvara. Beroende på situationen, kan alla metoder inte vara lönsamt. Börja med den minst påträngande och arbeta upp till de mer inblandade steg. Saker du behöver
skiftnycklar
Penetrerande olja
Acetylen fackla
Nut Splitter Review Borrspetsar
Visa fler instruktioner
1

Lägg genomträngande olja till beslagtagna hårdvaran och låta flera timmar för oljan att börja arbeta innan du försöker lossa muttern. Flera program kan krävas innan resultaten syns. Om bulten är tillräckligt liten, kan dränka den i olja vara effektivt också.
2

Använd en acetylen fackla att värma hårdvaran innan du försöker lossa den. Detta gör att metallen expanderar och kan bryta bindningen mellan muttern och bulten orsakad av korrosion.
3

Använd en mutter splitter för att bryta muttern bort av bulten. Detta verktyg använder en skiftnyckel för att dra åt en vass kniv mot sidan av muttern orsakar det att dela.
4

Borra bulten ut, men endast som en sista utväg. Markera mitten av bulten och början med de minsta borr möjligt, göra ett hål. Använd progressivt större bitar tills bulten faller isär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73545.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.