Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett jack i en Ford Focus

Ford Focus, som började tillverkas 1999, är en kompakt bil tillgänglig som en kombi, sedan eller kombi. Det finns många tillfällen då höja ditt fokus från marken med en domkraft kan vara nödvändiga, såsom att byta däck, byta bromsbelägg eller byta motorolja. Innan lyftning av bilen, är det viktigt att förstå hur man korrekt använder domkraften och var att placera det som felaktigt använder en domkraft kan leda till allvarliga skador eller dödsfall. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Stoppklossar
Visa fler instruktioner
1

Flytta fordonet till en nivå, stenlagd yta som höjer fordonet på en sluttning kan orsaka fordonets hjul att rulla och ramla av domkraften.
2

Skift fordonet i "Park" och dra åt parkeringsbromsen. Om du har en automatisk växellåda, flytta fordonet till "Reverse" och dra åt parkeringsbromsen.
3

Place stoppklossar bakom eller framför de två hjulen på den motsatta sidan av änden av fordonet som du kommer att höja. Stoppklossarna hindrar hjulen från att röra sig medan fordonet är i luften.
4

Lokalisera på jack punkter nedanför den Fokusera på båda sidor av fordonet. Focus har fyra jack poäng, två är belägna ca 8 inches framför de bakre hjulhusen och två är belägna ca 6 inches bakom de bakre hjulhusen. Domkraften punkter kan lätt identifieras som de är dubbla sömmar svetsade sektioner och har ofta hack bort från botten. Golvet jack under den sub-frame
5

Place och höja den för att lyfta bil utanför på marken. Domkraften medföljer Fokus måste vridas medurs med ett speciellt verktyg som liknar en tjock, rätade tråd hängare. Detta verktyg kommer att vara placerad i bålen, tillsammans med domkraften och reservdäck. För att använda verktyget, sätter hakade änden av verktyget i den monterade hålet på sidan av uttaget.
6

Placera en pallbock under Domkraftsfäste närmast uttaget sänker då fordonet på stödbenet genom att vrida jack verktyget moturs. Upprepa denna process för den andra sidan av fordonet för att höja fordonet från marken före reparation eller underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73567.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.