Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Golv Shifter på en 2002 Jeep Grand Cherokee

Ta bort reglage från golvet i din Jeep Grand Cherokee för utbyte eller att få tillgång till en annan del av jeep kräver avlägsnande av mittkonsolen. Skruvarna som fäster reglage är under konsolen och du kan inte komma till dem med konsolen på plats. De reglage är båda monterade på en konsol så de måste tas bort som en enda enhet och byta ut ett medel som ersätter båda. Replacement shifter församlingarna är tillgängliga från Jeep återförsäljare delar avdelning eller du kan hitta en begagnad enhet från en bärgning gård i som ny skick, du sparar pengar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Liten brytjärnet
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet på din Jeep och dra åt parkeringsbromsen. Sätt i tändningsnyckeln i tändningslåset och vrider om nyckeln bara långt nog för att låsa transmissionen. Tryck ner bromspedalen och växla transmissionen hela vägen till baksidan vrid tillbaka nyckeln för att låsa.
2

Lyft gummimattan ur främre bin i konsolen, utsätta fästskruvarna enligt den. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan.
3

Öppna armstödet på konsolen och lokalisera de två skruvarna i botten av facket. Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan. Skjut de bakre mugghållare ut så att du kan komma åt de två skruvarna i den bakre delen av konsolen.
4

bort de bakre fästskruvarna med en stjärnskruvmejsel. Lyft konsolen upp och över de reglage ställ den åt sidan.
5

Lokalisera de två kablar som kommer till framsidan av och överföring skift fall och bänd klämmorna upp och av fästet med en små spett. Med hjälp av en skruvmejsel, pop vajern från sidan av huset på båda sidor lägger sedan kablarna åt sidan.
6

Ta bort de fyra fästskruvar som håller fast reglage och fästet i golvet av Jeep med en hylsa och spärrskaft. Lyft hela enheten rakt av monteringsnitarna och ta bort den från Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73569.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.