Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man klarar AirCare

AirCare, Vancouvers årliga utsläpp testar programmet för bilar, syftar till att förbättra luftkvaliteten i staden och den närliggande dalen. Sedan programmet startades 1992 har föroreningarna minskat, även när befolkningen och fordonstrafiken har ökat. Förbered din bil för denna bilprovning årligen kan hjälpa till att hålla dig på vägen och samtidigt skydda miljön för dina grannar och dig själv. Instruktioner
1

Ange bilens årsmodell och typ av drivmedel i "Inspection Info" sektionen av AirCare webbplats (se Resurser) för att fastställa utsläppsnormer för ditt fordon.
2

Skriv ut resultaten för att ta till din mekaniker.
3

Leta efter "Certified Repair Centre" skylt med AirCare logotypen i din mekaniker butik. Om du är osäker på din mekaniker status, bara att fråga. Även reparationer inte behöver göras av en AirCare-certifierad mekaniker, kommer du vara säker på att få ett godkänt betyg eller åtminstone ett "villkorat pass" om mekanikern har varit.
4

Fråga din mekaniker för att köra samma diagnostiska test som AirCare kommer att använda för att se om du uppfyller de utsläppsnormer. Om det är något fel, kan du reparera det innan din officiella AirCare testet.
5

Schemalägg en inspektion på de platser som nämns i AirCare hemsida.
6

Ta med din bil till inspektionen.
7

Gå resultaten på AirCare webbplatsen genom att ange fordonets registreringsnummer eller Vehicle Identification Number.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73577.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.