Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en förgasare

Du behöver inte en massa tid att byta en förgasare. Om du märker att ditt fordon tvekar vid acceleration, har problem med att starta i kallt väder, eller din motor stannar ofta, då förgasare reparation kan vara lösningen för att förhindra ytterligare skador på dina engine.Carburetors fungerar att blanda rätt mängder luft och bränsle att främja viskositeten hos bränslet. Utan luft, blir motorbränsle trög, vilket gör det svårt för bränslet att cirkulera till motorn. Eftersom kostnaden för att ersätta en förgasare kan vara dyrt, akta dig för tecken på behovet av förgasaren reparation. Saker du behöver
Ny förgasare
Packning
Packning sealer
Skruvmejslar
Skiftnycklar
Avfettaren
Visa fler instruktioner
1

Ta montering luftrenare från motorn. Avlägsna luft box och tuning, ta sedan bort slangar och rör som leder till förgasaren. Wrap tejp runt slangar och rör för att markera rätt plats för återvändande.
2

bort muttrar och skruvar av förgasaren med skiftnycklar från insugningsröret.
3

bort gammal förgasare packning från insugningsröret.
4

Rengör packningen område. Använd avfettningsmedel och trasa för att rengöra packningen område. Spray avfettningsmedel direkt till ytan och låt avfettningsmedel arbeta. Prep område för ny packning för att säkerställa en korrekt passform.
5

Applicera packningen sealer till båda sidor av den nya packningen och plats nya packningen i rätt läge.
6

Bifoga ny förgasare och användning skruvmejsel och skiftnyckel för att säkra den till insugningsröret.
7

märke till de platser markerade på maskeringstejp inslagning slangar och rör av förgasaren. Återanslut slangar och rör till rätt positioner beroende på de platser som är markerade på bandet.
8

Häll en liten mängd bensin till förgasaren och starta motorn. Pumpa gasen pedalen några gånger för att få gas flödar till förgasaren.
9

Byt montering luftrenare och ta en kort provtur på motorvägen för att se till att förgasaren fungerar. Efter att ha återvänt från motorvägen, låt bilen gå på tomgång några minuter för att leta efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73584.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.