Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är en lång block Renoverade Engine?

En renoverade lång block är en bilmotor som användes, avlägsnades sedan från en gammal bil och renoverade, sedan sålts till en kund som behöver en ny motor. Uttrycket "lång block" hänvisar till vad komponenter ingår i den slutliga produkten - en lång Blocket innefattar cylinderhuvuden och några relaterade delar medan ett kort block inte. Om din bil är i övrigt god form, ersätta en sliten motor med en lång block är ett ekonomiskt alternativ till att köpa en ny bil. Återtillverkning en motor


En renoverade motorn startar som en begagnad motor. En mekaniker eller tekniker på en renovering anläggningen kommer att inspektera motorn, ser det över för sprickor och andra villkor som avgör om det är renoveringsbar eller inte. Om så är fallet, tar anläggningen helt isär hela motorn och rengör och inspekterar alla delar. Då de delar som kan återanvändas, såsom blocket, cheferna och vevaxeln är återuppstått och i bruk igen. Resten av delarna ersätts med nya delar, och motorn återmonteras.
Typer av renoverade motorer

Renoverade motorer finns i tre generella konfigurationer. Den korta blocket består av motorblocket, vevaxel, kolvar, vevstakar och ibland kamaxeln. Den långa blocket är inget mer än en kort block med topplock till, samt en kamaxel och vipparmar. En komplett motor lägger i saker som en oljepump, täcker ventil, ett oljetråg och ett intag systemet.
Saker att tänka
p Det har blivit mer ekonomiskt att ersätta en hel motor församling i stället för att ta bort de gamla komponenter från din befintliga motor och sätta dem på en ny kort block. Det tar också mindre arbete. Dessutom, är det vettigt att ha alla nya eller renoverade delar med hjälp av en lång block snarare än att lägga gamla delar på en ny motor som krävs med ett kort block. Kontrollera med en renovering anläggning om vad dess långa block motorer innehåller. Olika anläggningar har ibland olika idéer om vad en lång block innehåller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73591.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.