Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Ship Däck till en APO

APO (Army Post Office) adresser fungerar nästan precis som vanliga adresser postkontor i USA. I själva verket är den militära Postal Service Agency (MPSA) en förlängning av US Postal Service (USPS) som syftar till att utvidga postservice till militär och diplomatisk personal stationerad utomlands. Vissa begränsningar gäller beroende på till vilket land du skickar, men i allmänhet, skicka ett objekt till en APO adress med samma åtgärder som att skicka samma objekt till en vanlig USPS-adress. Instruktioner
1

Bestäm exakt APO adress som du vill skicka däcken.

Utifrån APO adress, leta upp eventuella restriktioner för landet eller tjänst som du är sjöfarten. Vissa APO stationer tvingas begränsa post innehåll, storlek eller vikt på grund av in-lands komplikationer, men de flesta bör kunna rymma en transport som däck. Du kan söka efter den senaste begränsningen statusen på ditt lokala postkontor eller på USPS hemsida.
2

Package dina däck.

Package däcken för transporten som du skulle någon annan skifte för internationella leveranser, ta grundläggande försiktighetsåtgärder för att dämpa däcken. Om du skickar till en APO adress som har stora begränsningar, överväga att skicka däcken individuellt för att falla inom de storleksbegränsningar på skiften. Vikt bör inte vara ett problem när sjöfarten däck.
3

ut hela APO adress på förpackningen tydligt läsbar handstil. Inkludera mottagarens fullständiga namn, box eller destination detaljer, och APO nummer. USPS erbjuder följande adress som ett exempel på en komplett och fullständig post:

SSGT Kevin Taylor

Unit 2050 Box 4190

APO AP 96.278-2050
< p> Var noga med att även inkludera din returadress.
4

Skicka dina paket med APO från någon amerikansk postkontor. Du kommer att behöva betala den tillämpliga fraktkostnad för leverans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73592.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.