Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en vindruta på en 1983 GMC Truck

Du kan installera en vindruta i 1983 GMC truck rätt i din uppfart, vilket sparar tid och pengar. Förutom att hålla dig säker från stenar och andra trafikanter skräp, hjälper din lastbilens vindruta hålla taket från grottkrypning om lastbilen skulle välta. Eftersom vindrutan serverar en så viktig funktion, är det mycket viktigt att byta ut det när det blir sprucken eller skadad. Om du inte byta ut den, kan vindrutan splittras så småningom. Spara lite pengar och försöka hitta en GMC lastbil vindruta från en automatisk haverera gården. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Tape
Razor kniv
New gummipackning
Wet frotté
Tätningsmedel
Byte vindruta
Vaselin
nylonlina
Visa fler instruktioner
1

ta bort en av bas skruvarna på backspegeln med en platt skruvmejsel och skjut spegeln ur hållaren.
2

Bänd upp varje vindrutetorkare genom att föra in en skruvmejsel mellan låsmuttern och torkararmen och vagga det fram och tillbaka tills den lossnar. Ställ torkarna åt sidan.
3

Tejpa upp instrumentbrädans ventilerna för att förhindra att små glasbitar från att komma in.
4

bort gummipackningen från runt vindrutan med en rakkniv kniv. Tryck vindrutan ur GMC truck inifrån och ut. Har en assistent fånga det från utsidan.
5

Rengör alla delar med en våt trasa, inklusive packning, ram och instrumentbrädan. Placera den nya packningen i en varm, solig plats för att göra den mer flexibel.
6

Applicera ett lager av tätningsmedel på den nedre delen av packningen kanalen. Slip packningen runt vindrutan. Se till att du sätter sidan med skåran vänd utanför lastbilen.
7

Torka vaselin i packningens spåret och glida en nylonlina i spåret. Arbeta dig från botten mitten delen av packningen hela vägen runt, och se till att lämna minst en fot sladd hängande på varje ände.
8

Montera vindrutan i lastbilens vindruta ram från utsidan av fordonet. Se till att du lämnar linändarna hängande insidan av lastbilen.
9

Pull på en av snörets ändar långsamt att föra läppen av packningen inuti lastbilen. Instruera din assistent att trycka packningen på ramen från utsidan medan du drar om linorna inifrån lastbilen. Låt tätningsmedlet härda i minst 12 timmar före körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73612.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.