Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hayden Transmission Verktyg

Hayden är ett företag som har producerat transmissionsdelar och verktyg för många år. Företaget behandlar hårt lastade växellådor främst, snarare än lättare transmissioner, såsom de som används i personbilar. De sändningar detta företag vänder sig till är mer sannolikt att finna i små bussar eller dragande lastbilar. Miscellanous Verktyg

Hayden producerat en rad generella verktyg som var nödvändiga för sändning arbete under tidigare år. Många av dessa verktyg kan fortfarande hittas begagnade i gott skick. Skiftnycklar, var hammare och luftdrivna mutterdragare bland producerade mest av denna linje. Dessa avbröts cirka åtta år sedan på grund av företagets nedskärningar, men dessa poster kan ibland köpas i små beställningar för stora företag. Många av dessa verktyg kommer färdigförpackade i satser som används för att reparera delar av transmissionen.
Specifika verktyg

Hayden gör en olika verktyg för väldigt specifika jobb under reparationen av en överföring. Den HAYT0171 är en fot press som kommer med flera olika tillbehör för att kunna användas med både äldre och nyare modeller av transmissionen. Detta är en manuell verktyg som kräver en hel del styrka att använda. Den HAYT0158SP är en kopplingsfjäder kompressor, för att ersätta kopplingen våren i transmissionen. När de tas bort, sträcker kopplingsfjädern i en manuell växellåda helt som gör det omöjligt att tvinga tillbaka in i transmissionen. Denna kompressor trycker ihop fjädern rekylen och låter en mekaniker att byta fjädern, eller installera ett nytt. Den HAYT0033 är en universell pump avdragare. Detta gör att mekanikern ett enklare sätt att dra ut pumpen transmissionsolja för överföring, samt hålla den ersättare stadigt när du installerar det. Termen "universal" betyder att det kommer att passa någon modell för överföring, oavsett vad göra fordonet som bearbetas råkar vara.
Kits

Dussintals kit finns för allt från rotorer till kylare transmissionsolja. Dessa kit kommer med ett sortiment av verktyg och delar till fullo åtgärda problemet med överföringen. En bar del, som endast omfattar den del, kan köpas separat från satsen, om det behövs. Kit som kommer med alla skruvar, bultar, skiftnycklar, hylsor och andra nödvändiga delar, liksom den del, kostar nästan samma pris från Hayden tillverkaren. Den enda kit som inte längre görs av Hayden, men fortfarande säljs under Hayden namnet, är överföringen packningen-utbytessats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73629.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.