Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en Acura Bil

Acura varumärke tillverkas av Honda och introducerades 1986. Om din Acura inte fungerar, behöver den service eller reparation. Delta i eventuella problem med din Acura kommer att förlänga livslängden på din bil. Saker du behöver
Batteri
Wrench
Rag
Vaselin
Säkring
Visa fler instruktioner
1

Ändra en dysfunktionell eller död batteriet på din Acura. Stäng av motorn. Prop öppna huven. Lossa båda batterikablarna, minuskabeln först. Lossa klämman som fäster batteriet på plats. Ta bort det gamla batteriet. Placera den på marken bredvid dig. Sätt i det nya batteriet i facket. Refasten klämman som håller batteriet på plats. Rengör batterikablarna. Sätt lite vaselin på ändarna av kabeln. Återanslut batterikablarna, pluskabeln först. Dra åt anslutningarna med hjälp av skiftnyckel. Stäng huven. Starta motorn. Låt motorn gå i minst tio minuter.
2

Byt ut trasiga säkringar på din Acura. Stäng av motorn. Prop öppna huven. Gruppcentralen ligger direkt framför rattstången. Ta bort locket. Den trasiga säkringen ska svartnat. Ta bort säkringen med fingrarna. Byt ut säkringen mot en ny säkring med samma amperetal. Pop den nya säkringen i gamla spår. Det bör gå in helt enkelt. Starta motorn för att se några elektriska problem som orsakas av den trasiga säkringen nu har åtgärdats. Sätt tillbaka locket. Stäng huven.
3

Gå till en webbplats som tillhandahåller reparations uppskattningar som Repairpal. Välj "Acura" från "Välj bilmärke" drop-down menyn. Klicka på "få en uppskattning." Ange år och modell av din Acura med drop boxar. Klicka på "Välj typ av tjänst." En lista över tjänster och frågor reparation och uppgifter öppnas. Välj det alternativ som bäst relaterar till din bil. Ange ditt postnummer. Klicka på "få en uppskattning." Granska dina resultat. Detta inkluderar en offert och information relaterad till problemet, inklusive feldiagnoser, symptom och bakgrundsinformation. En förteckning över oberoende auto butiker och återförsäljare i ditt område kommer också att visas på sidan.
4

Kontakta en bilverkstad i ditt område. Ge en beskrivning av din Acura status som är så specifik som möjligt baserat på din forskning. Boka en tid och ta med din bil för reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73633.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.