Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Symptomen på en VW Remspännare Remskiva

Volkswagen (VW) bältessträckare remskiva spänner Serpentine belt som stänger av motorn tillbehör, såsom luftkonditionering kompressor och vattenpump. De nyare modell VWs har en automatisk spännrulle som spänner serpentin bälte som det sträcker, men den äldre modellen VWs har en spännrulle som behöver justeras. Spännarremskivan visar symtom när det går ut eller behöver bytas ut. Serpentine Belt Squealing

VW bältet spännaren kan bli för hårt eller för svag, vilket gör att Serpentine belt att slitas ut i förtid eller glida under normala driftsförhållanden. Bandet börjar skrika när spännaren är inte tät nog, vilket gör att motorn överhettas eftersom vattenpumpen inte fungerar effektivt. Detta symptom kan orsakas av spännaren våren, vilket försvagar över tiden och lägger inte tillräckligt med spänning på remmen. Den Serpentine belt kan också börja köra för varmt och för tidigt misslyckas. Den spännaren behöver bytas när dessa symtom uppträder.
Motorn blir överhettad

Motorn i VW kan överhettas när det finns ett problem med bältet spännaren. Detta symptom orsakas av korrosion bygga upp på spännaren som inte tillåter remskivan att justera Serpentine belt. När korrosion byggs upp, blir rullen fastnat eller inte roterar, vilket gör att Serpentine belt att sträcka och lossa på motor tillbehör. Korrosionen inte tillåta remskivan att anpassa sig till det sträckta bältet, skapar problemet vattenpump. Denna korrosion orsakas vanligtvis av väg skräp och fukt stänk på spännaren. Korrekt smörjning av spännarremskivan periodvis kan förhindra detta korrosion uppbyggnad.
Dött batteri

annat symptom på en VW bältessträckare remskiva går dåligt är det Batteriet laddar inte ordentligt. En brist spännaren ger inte tillräcklig spänning på Serpentine belt, förhindrar generatorn att ladda batteriet. Den lösa Serpentine belt tillåter inte generatorn att vända snabbt nog för att ladda batteriet, och batteriet kan sluta arbeta eller inte ger tillräckligt med laddning till tändningen och elsystemet för att starta motorn. Den spännaren behöver bytas eller kontrolleras när Serpentine belt ersätts för att säkerställa att spännaren håller fungerar effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73656.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.