Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort de Krockkuddar i en S-10

Du kan ta bort airbagarna från Chevy S-10 direkt från garaget. Även om de flesta människor anser krockkuddar för att vara en viktig säkerhetsfunktion, en del människor föredrar att ha dem bort för att förhindra missfoster olyckor orsakade av airbagen. Urkoppling av airbagarna är en ganska enkel procedur, men se till att du följer stegen ordentligt för att förhindra skador. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Chevy S-10 ägarhandledning
Skruvmejsel
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Pop up huven av S-10 och ta bort batterikablarna från batteriet, med den inställda hylsnyckel. Vänta 30 minuter för den kvarvarande laddningen rinna.
2

Konsultera fordonets handbok för att hitta säkringen plats för krockkuddarna. En gång hittade, öppna locket gruppcentralen, som ligger på förarsidan instrumentbräda. Använd säkringen avdragare för att avlägsna lämpliga säkringar. Addera 3

Titta på baksidan av ratten och hitta två skruvar som håller airbagen på plats. Lossa skruvarna med en skruvmejsel. Se till att hålla ditt ansikte och kropp från airbag som du gör detta.
4

bort krockkudden försiktigt från mitten av ratten och klippa kablarna med avbitare.

5

Store krockkudden på en säker plats borta från barn och husdjur.
6

Öppna handskfacket och ta bort remmarna som håller det öppet. Skruva av handskfacket och dra ut den ur instrumentbrädan. Försiktigt unbolt krockkudden med hylsnyckel. Haka av strömkabeln på baksidan av krockkudden. Håll kroppen borta från krockkudden. Ta krockkudden från facket.
7

Sätt handskfacket tillbaka, skruva in och sätt tillbaka banden. Stäng handskfacket.
8

Sätt airbag säkringarna tillbaka i gruppcentralen och stäng locket gruppcentralen. Återanslut batterikablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73659.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.