Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så här byter du Vent Weatherstripping på en Chevy 1957

Du kan byta ut ventilen weatherstripping på din '57 Chevy direkt från ditt hem garage, spara lite pengar. Weatherstripping är viktigt eftersom det håller ute vind, fukt, regn och snö via en tätning mellan ditt fönster och dörr. Ventilera weatherstripping håller elementen ut tills det blir knäckt med åldern. Du behöver bara några få billiga varor som kan köpas från någon Biltema för att slutföra jobbet. Saker du behöver
mattkniv
Spetstång
Weatherstripping kit med lim
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera alla fönster "weatherstripping genom att rulla ner fönstren. Om weatherstripping är sprucken eller hårt, måste den bytas ut.
2

Använd en mattkniv och nål-tång för att ta bort det gamla, spruckna, sköra weatherstripping. Gör detta genom att skära under weatherstripping med mattkniv och dra strippa ut ur kanalen med tång.
3

Skrapa något gammalt lim från dörrkarmen, med hjälp av verktyget kniv.
4

Bred ett tunt lager lim på dörrkarmen och montering sidan av weatherstripping. Låt limmet torka tills den är klibbig vid beröring. Skjut weatherstripping i dörrkarmen med hjälp av nål-tång. Använd fingrarna för att trycka på de två limmade ytorna tillsammans. Upprepa för den andra sidan av dörrkarmen.
5

Upprepa steg 2 till 4 för de återstående fönstren som behöver weatherstripping.
6

Vänta i 30 minuter, sedan försiktigt rulla upp fönstren. Låt torka i minst 24 timmar innan rullande fönster ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73667.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.