Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Jeep Cherokee Dash Removal

Ta bort instrumentbrädan på din Jeep Cherokee är en enkel , men petiga uppgift. Jeep Cherokee instrumentbrädan omfattar nedre instrumentpanelen , kombiinstrumentet bezel , radio och värmare kontrollpanelen och defroster rutramen . Ta bort den nedre Instrumentpanel

Ta bort den nedre instrumentpanelen först genom att ta bort de fyra fästskruvarna . Sänk panelen och koppla bort alla kabelanslutningar är knutna till den . Anteckna där varje trådkopplingsdonet fäster .
Ta kombiinstrumentet Bezel

Ta bort de fyra skruvarna som håller ramen kombiinstrumentet på plats . Unsnap klustret bezel på åtta orter snäppfäste . Var försiktig på äldre modeller av Cherokees att förhindra att bryta snaps som de håller ordentligt på ramen på plats och hindrar det från att göra irriterande skrammel .
Avlägsna radio och kamin Kontrollpanelen < br >

Skruva ur de två skruvarna som håller denna panel på plats . Dra panelen radiostyrning ut och lossa de elektriska anslutningarna till radion . Dra ut luftvärmarreglering .
Avlägsna Defroster rutramen

Lossa och ta bort de fyra skruvarna som håller defroster rutramen på plats . Torpedväggen har klämmorna på förarsidan , som också måste tas bort . Var noga med att inte låta klippen faller av panelen när du tar bort den . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73669.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.