Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2000 Jetta Head åtdragningsmoment specifikation

Den Jetta är en liten familj sedan som först introducerades av Volkswagen Group 1979. Genom åren har fem generationer av Jetta släppts och bilen har blivit bästsäljande VW bil i Nordamerika. För 2000 års modell, erbjöd Volkswagon tre olika motorer för Jetta, var och en med sina egna vridmoment head bolt specifikationer. 1.8L Turbo

Volkswagon s 1,8-liters turbomotor har 10 bultar anordnade parvis över motorn. Skruvarna bör först vara pre-åt till en specifikation av 40 Newtonmeter (Nm), med början i mitten två bultarna och fortsätter i sekvens ut mot antingen vänster eller höger sida av motorn. Bultarna ska sedan dras åt igen i samma ordningsföljd genom att göra ett kvarts varv av nyckeln, och sedan dras åt igen med ytterligare ett kvarts varv. Addera 2.8L V6

p Det finns 20 bultar arrangerade i tre linjer över Volkswagen s 2,8-liters V6-motor. Bultarna bör först förväg åt i sekvens till en specifikation av 50 Newtonmeter (Nm), med början med den första bulten som ligger i centrum av motorblocket mellan cylindrarna 3 och 4. Fortsätt att dra åt bultarna i ordning ut mot antingen vänster eller höger sida av motorn. Bultarna ska sedan dras åt igen i samma ordningsföljd genom att göra ett kvarts varv av nyckeln, och sedan dras åt igen med ytterligare ett kvarts varv.
2.0L L4

Volkswagon s 2,0-liters L4 motor har 10 bultar som är ordnade i par över motorn. Bultarna bör först förväg åt i sekvens till en specifikation av 40 Newtonmeter (Nm), med början med de mellersta två bultarna och fortsätter i sekvens ut mot antingen vänster eller höger på motorn. Bultarna ska sedan dras åt igen i samma ordningsföljd genom att göra ett kvarts varv med en fast nyckel, och sedan dras åt igen med ytterligare ett kvarts varv.
Verktyg och utrustning |

AST 3452 A är en modell av skiftnyckel krävs för att dra åt bultarna på VW motorer. Denna nyckel kan användas på de flesta 1998 och senare VW och Audi motorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73673.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.