Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Installationsinstruktioner för en Ford Keyless Entry knappsats

Installera tangentbordet till din Ford keyless inresa systemet tillåter dig att styra dörrlås och bål från distans genom att trycka på en knapp. Detta är användbart i dåligt väder eller om du har glömt att låsa dörren. Den keyless inresa fjärrkontrollen har också en panik-knapp som larmar när den trycks. Paniken knappen är användbar om du blir skadad eller attackerad på en parkeringsplats och behöver hjälp. Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den från "Off" till "On" läge åtta gånger inom 10 sekunder. Se till att avsluta med nyckeln vrids till läge "ON". Kom ihåg att du mer än en hel sekund att slutföra varje varv, så inte panik och se till att räkna antalet gånger du vrider nyckeln. När du gjort detta korrekt, dörrarna låsa och låsa upp för att beteckna att bilen har gått in i programmeringsläget.
2

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen när bilen är i programmeringsläge. Bilen stannar i programmeringsläge i 20 sekunder. Bilen fångar signalen och program fjärrkontrollen till systemet.

Bilen stannar inte i programmeringsläge lång, så andra människor inte kan programmera en fjärrkontroll till din bil. Upprepa detta steg inom 20 sekunder programmera föregående fjärrkontrollen för att programmera ytterligare fjärrkontroller. Dörrarna låsa och låsa efter varje fjärrkontroll har programmerats.
3

Vrid nyckeln från "On" läge till "Off". Detta har bilen gå ur programmeringsläget. Dörrarna låsa och låsa upp för att bekräfta att det har lämnat programmeringsläget och inga andra fjärrkontroller kan programmeras till din bil utan att upprepa hela processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73721.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.