Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem Med växelspaksknopp på en 2003 Lincoln Navigator

Enligt webbplatser Edmunds och Auto påminner för konsumenter, har ägare av 2003 Lincoln Navigator rapporterat problem med bilens växelspaksknopp. Dessa rapporter handlar främst kosmetika av denna lyxiga SUV och ingenting med driften av Navigators sändningen. Men när växelspaksknopp bryter av eller lossna, kan det påverka hur föraren skiftar växlar. Växelspaksknopp Sticks Knapp

En av de främsta klagomålen om växelspaksknopp på 2003 Lincoln Navigator kom från Edmunds. Denna rapport rör ratten hindrar föraren från att skjuta skiftande knappen för att engagera kugghjulen. Rapporten fortsätter med att konstatera att föraren var tvungen att ta bort växelspaksknopp att engagera shift-knappen och flytta växlarna. Detta problem centrerad på tätningen som omger knappen lossnar eller unglued, i sin tur hindrar föraren från att engagera shift-knappen. Den enda korrigering för detta problem involverade ersätta växel tätningsmedel eller packning omger shift-knappen.
Växelspaksknopp Loose

växelspaksknopp på 2003 Lincoln Navigator kan komma Lösa eller lossnar växelspaken, enligt rapporter från Edmunds. Tillverkaren stramar ratten till ett visst vridmoment specifikation och placerar en lock-tight vätska på den för att förhindra den från att komma loss eller falla av. Ratten kan lossna eller lossna under normala körförhållanden om tillverkaren har underlåtit att vridmoment ner eller det har knäckt under åtdragningen. I detta fall måste dealern ersätta eller dra åt växelspaksknopp.
Transmission Control Indikator

Indikatorn växellådsstyrningen på instrumentbrädan i 2003 Lincoln Navigator kan vara tänd även i avsaknad av en överföring problem, enligt Edmunds, som skyller problemen på växel reglaget orsakar skift för att hålla och därmed orsakar varningslampa förblir tänd. Tätningen på växelspaksknoppen kan hindra övergången knappen från att återvända till stoppläge efter föraren trycker den att engagera kugghjulen. I detta fall måste den återförsäljare byta tätningen och sittplats växelspaksknopp rätt att förhindra sidoförflyttning knappen fastnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73790.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.