Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Wire Wheel Verktyg

Wire hjul har utvecklats betydligt sedan deras första kommersiellt framgångsrika användning på cyklar mer än ett århundrade sedan. Wire hjul är nu allmänt används i många typer av cyklar, motorcyklar och bilar, inklusive racerbilar. De är oftast gjorda med standardmönster navbulten omfattas av ett centrum mössa, så att de kan passa utan adaptrar. Wire fälgarna är anslutna till sina knutpunkter med tråd ekrar. De fungerar på samma sätt som spända böjliga trådar att hålla fälgen stabil. Bly Hammer

En lead hammare är en av de populära soft-faced hammare används vid hjulbyte verktygssatser för tråd hjul utrustade bilar. Det är ett alternativ till en koppar hammare och är avgörande för slående kromade muttrar utan risk för att förstöra dem.

Oftast gjorda av bly och antimon legering, behåller detta verktyg bly förmåga att slå en nästan död slag utan att vålla hårda skada på den träffade ytan. Detta gör den till en idealisk hammare för att lossa eller dra åt kromad mässing spinnare och andra material tillverkade av koppar, brons, aluminium och plast.
Stålborste

En stålborste är används för allmän ytrengöring, rostborttagning och konditionering av metalltrådshjul. Detta verktyg består av ett handtag, vanligen tillverkade av trä eller plast, och en borste gjord av ett stort antal av mässing eller ståltråd borst. Dessa borst är i allmänhet av en hög kolhalt metall och hålls samman av epoxi, häftklamrar eller kontinuerlig tråd. För specifikt rengöring rostfria material, är en rostfri borst stålborste används för att undvika rost. Two-ax Steel Spinner Remover

En två-ax
stål spinner remover använder ett långt handtag som gör det enklare spinner demontering och montering. Skydd mot oavsiktlig over-åtdragning eller under-skärpning av spinnare, är längden på detta verktyg handtag hand avsedd att ge korrekt hävstångseffekt när den används. Använda en remover stål spinner ger god gripverkan att hålla verktyget säkras vid användning på metalltrådshjul. Man undviker också skador på spinnare varje gång ett hjul byts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73825.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.