Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem med ombyggda motorer

Köpa en ombyggd motor eller ha din bil servas med en tår-ner och återuppbygga sin befintliga motor innebär en betydande utlägg av pengar. Dock är alternativet ändå kostnadseffektiv i jämförelse med priset på en ny bil. Ombyggda motorer inte bara att koppla in och fungera tillförlitligt gång köpt. Många delar och system från den befintliga bilen måste integreras med ombyggd motor, och processen kan införa oväntade problem. Kvalitet är lika bra som mekaniker

Ombyggda motorer beror väsentligt på arbetsprocessen. Om mekaniker är kunnig om motorn, är sannolikheten bra reparationen kommer att vara tillförlitliga. Om det är mekaniker första gången med en obekant motor, får problem i montering uppstå.

Ersättningsbrännare motorer är byggda enligt fabrikens specifikationer och sätts ihop följande uppsättning kriterier på det löpande bandet. Den felfrekvens av en dålig motor tenderar att vara ganska liten.
Del Frågor

eftermarknaden reservdelar inte alltid har samma kvalitetskrav toleranser som originaldelarna . Dessa undermåliga delar kommer att bryta ner snabbare, även i ombyggda motorer.
Arbetskostnader

Ombyggda motorer är inte troligt att fungera perfekt, men ägaren bär ansvaret för kostnaden för tjänsten och bygga, även om motorn har problem senare.

Även utan mekaniska problem, är en ombyggd motor dyrt. Den genomsnittliga bilmekaniker arbetskostnad löper mellan $ 80 till $ 100 per timme. Detta inkluderar hela riva ner och sedan bygga upp, för att inte tala reservdelar.
Garantiärenden

Några ombyggda motorer köpta som aggregat är endast täcker upp till 90 dagar på en garanti basis.

vanligare butik garantier på motorer tjänster ombyggn.år tenderar att vara tre år eller 36.000 miles, om alla instruktioner följs på skötsel och underhåll. Dock kommer vissa butiker bygga motorer med garantier som varar i vissa fall så mycket som 100.000 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73835.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.