Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Alignment Specifikationer för en 2002 Ford Focus Wagon SE

Focus är en framhjulsdriven ekonomi bil introducerades av Ford under 2000. Det är en "värld bil" säljs med samma grundläggande kroppstyp över hela världen, med endast mindre ändringar gjorts i dess hantering och styrning på vissa marknader utanför USA. Det var den första bilen som produceras i Fords nyutvecklade global utvecklingsstrategi, som syftade till att effektivisera produktionen och minska kostnaderna. Focus blev snabbt en av Fords mest sålda bilar världen över. Focus bevarat sin ursprungliga kropp och design fram till 2008, då Ford förnyade det och introducerade den andra generationen av fordonet. Under 2002 var fokus tillgänglig som en 3-dörrars halvkombi, en 4-dörrars sedan, 5-dörrars halvkombi eller en vagn. Allmän Alignment Information

anpassning specs för alla klippningar i 2002 Ford Focus kombi är desamma. Men använda justeringen specifikationer för 2002 Ford trimmar Focus kombi inte de övriga trimmar av fordonet för det året. Caster, camber och toe-in är justerbart på framhjulen av 2002 Ford Focus vagnar. Spannet är inte justerbar på sina bakhjulen.

Anpassningen av hjul på ett fordon kan vara en knepig uppgift. Det är alltid bäst att konsultera en bruksanvisning eller en certifierad mekaniker innan du försöker utföra dina egna auto reparationer. För mer information om fordonets inriktning, se artikeln "en kort kurs på hjulinställning" länkad i avsnittet Resurser nedan.
Framhjul Specs

Gränserna för castervinkel av framhjulen för 2002 Ford Focus är 1,87-3,89 grader, med den perfekta vinkeln är 2,88 grader.

Gränserna för camber vinkeln på framhjulen är -1.89 till 0,63 , med den perfekta vinkeln är -0,63 grader.

toe-in kan variera, med grader, från -0.12 till +0.12, med den ideala vara noll.

Bakhjul Specs

gränserna för castervinkel av bakhjulen för 2002 Ford Focus kombi är -2,22 till +0,34, med den perfekta vinkeln är -0,94 grader.

Den toe-in för bakhjulen kan variera, med grader, 0,3-0,7, med den ideala vara 0,5 Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73838.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.