Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad betyder det när din överföring halka ?

" Transmission slip " är en term som används för att beskriva en sändning som inte fungerar . En halka växellåda adderar spänning till överföringen och övriga drivlinan komponenter och om inte omedelbart repareras kan orsaka allvarliga problem . Definition

halka växellåda är en växellåda som reagerar långsamt när den tas i växeln eller vid växling . När sändningen underklänningar , motorn ofta varvtal snabbt som om bilen hade tagits i friläge , men bilen accelererar inte .
Orsaker

Den vanligaste orsaken av en halka växellåda är låg transmissionsolja på grund av en läcka . Eftersom vätskenivån faller , finns det inte tillräckligt transmissionsolja att riktig användning av transmissionen. Transmissionsolja nedbrytning och slitage av växellådan växlar kan också orsaka att transmissionen slirar.
Repair

När en sändning slip är märkt , en bilägare bör kontrollera nivån transmissionsolja och tillsätt vätska om nivån är låg . Om transmissionsolja är inte låg och bilen är för en transmissionsolja förändring bör bilägaren ändra vätskan . Om sändningen fortsätter att halka , bör bilägaren rådgöra med en betrodd växellåda verkstad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73839.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.